• Кетъринг София Дейзи - фирма за кетъринг услуги в София и професионален кетъринг
  • Кетъринг София Дейзи - фирма за кетъринг в София и кетъринг услуги на ниски цени
  • Кетъринг София Дейзи - професионален кетъринг в София и кетъринг услуги на конкурентно ниски цени

   Дейзи Кетъринг София е нова, но бързоразрастваща се фирма за кетъринг в София и професионални кетъринг услуги в София, отговаряща на всички нормативни изисквания за приготвяне и доставка на храни и напитки, организиране на събития за кетъринг в София и рекламни кампании. Разполагаме с една от най-съвременните техники и професионални инструменти в областта на кетъринг услугите и приготвянето на храни.
   Ние от Дейзи Кетъринг София можем да организираме цялостно или частично всяко Ваше събитие - коктейл, кафе пауза, семинар, работен обяд, рожден ден  или парти по друг специален повод, като освен приготвянето и доставката на качествени плата с хапки и други кетъринг изкушения, можем да Ви осигурим подходящи певци, музиканти, танцьори, Ди-Джеи, водещи, аниматори, фотографи, оператори, промоутъри и хостеси, като по този начин можем да Ви предоставим една напълно завършена услуга.
    Нека нашето желание и опит в областта на кетъринг услугите бъдат Вашата увереност, че организирането и провеждането на Вашите кетъринг събития в София ще се изпълни на високо професионално ниво, в изискан съвременен стил, от обучен и опитен обслужващ персонал. Нашите координатори ще изградят професионална визия за поверените им кетъринг събития, като организацията и провеждането на всяко събитие, ще бъдат уточнени в най-малки детайли, защото красотата и стилът на едно събитие не са само професионално приготвените кетъринг плата с хапки, нито само стилно аранжираните маси и интериор, или усмихнатият и приветлив персонал. Те са във всички тези неща, но не по отделно, а заедно.
    Гледайки общата картина, ние от Дейзи кетъринг София виждаме детайлите в нея, как всяко нещо е на мястото си и как успешно то се съчетава с останалите парченца от "пейзажа" на събитието.

 * Към момента "Дейзи Кетъринг София" предлага своите услуги само на територията на град София, околните квартали и вилни зони.

 * Всички цени в сайта са с включен ДДС.

Поръчка се заявява по имейл два дни преди събитието!

Цена за доставка при стойност на поръчка по-малка от 150 лв.
за центъра на София - 5 лв.
за всички квартали в София - 8 лв.

 * Екипът на Дейзи кетъринг София Ви предлага новите си безплатни услуги:
    - Консултант по организиране на събития
    - Фото заснемане на събития, организирани от кетъринг фирмата ни
За повече подробности, можете да се свържете с нас на телефона за контакт.


Кетъринг София Дейзи - промоции - новини и кетъринг събития

   Ние от "Кетъринг София - Дейзи" Ви предоставяме 10% отстъпка за:

  • поръчки за празнични дни
  • поръчки, които включват и оборудване, освен храна
  • поръчки, които клиентът си вземе сам от базата на фирмата за кетъринг
Къп кейкове за Вашия специален повод

   От месец март ние от Кетъринг София - Дейзи предлагаме на своите клиенти изработка на различни къп кейкове, които биха могли да се превърнат в неизменна част от кетъринга за Вашето събитие.
     Къп кейковете ни се изработват по специална рецепта, като могат да бъдат както с различни вкусове, така и с разнообразна глазура. Освен глазура, върху къп кейковете можем да поставим Вашето лого, послание или друго изображение.