Услуги

 • Приготвяне и доставка на кетъринг, храни и напитки за събития
  Дейзи кетъринг София разполага с професионална база за приготвяне както на плата с хапки и други изкушения за кетъринг събития, така и на готвени ястия за изхранване на голям брой хора - столово хранене. Всичко от менюто ни за кетъринг можете да поръчате директно по телефона или на посочения мейл за контакт - до 24 часа преди желаното време за доставка. Ако желаете да направите поръчка за изхранване на офис служители посредством готвени ястия, ни потърсете и ние ще Ви изпратим оферта, спрямо индивидуалните Ви изисквания.

 • Организиране на събития и частни партита
  Екипът на "Дейзи кетъринг София" може да поеме организирането на всяко Ваше събитие - кафе пауза, работен обяд, коктейл, рожден ден или друго частно или фирмено парти. Имаме богат опит в сферата на събитийния мениджмънт и кетъринг услугите. Можем да Ви осигурим както професионално приготвени и подходящо аранжирани плата с хапки, така и приветлив, добре обучен персонал, който ще се погрижи за безпроблемното протичане на събитията.

 • Кетъринг оборудване под наем
  "Дейзи кетъринг София" разполага с голямо разнообразие от оборудване за кетъринг, което бихте могли да наемете за Вашето събитие - коктейлни и блок маси, със съответните покривки и драперии, конферентри и бар столове, кухненско оборудване, чаши, чинни, прибори, различни декорации и др. Повече информация за предлаганото кетъринг оборудване можете да намерите в менюто "Меню & Цени".

 • Зали за събития под наем
  За провеждането на Вашето събитие можем да Ви предоставим нашата напълно оборудвана зала, номираща се в широкия център на София, в близост до спирка на метрото, както и до три от основните булеварда на София. Залата е подходяща както за коктейли и фирмени събития, така и за обучения и семинари. Тя разполага със собствен санитарен възел, отделен закрит кът, подходящ за кафе паузи или друг кетъринг, безплатен интернет и паркинг. За нуждите на Вашите събития могат да бъдат осигурени мултимедиен проектор, лаптоп и озвучителна техника.

 • Промоутърски услуги и рекламни кампании
  Питали ли сте се как да рекламирате Вашите стоки и услуги , за да достигнат точно до желаната от Вас аудитория, или как ги популяризирате в интернет постранството, така че хората дори от най-малките населени места да чуят за тях? Е, ние знаем отговорите на тези въпроси и можем да Ви помогнем да изградите и успешно да реализирате правилните рекламни кампании за Вашите стоки и услуги. Нашите експерти в рекламата и директния маркетинг ще направят от всяка идея, успешна рекламна кампания. Можем за се заемем както с цялостното изграждане на рекламна стратегия, така и с провеждането на отделни рекламни кампании. Нашите промоутъри са усмихнати и амбициозни млади хора, които имат опит и желание за работа в тази сфера, което би Ви гарантирало успешни резултати.